Een onvoorziene weergave van Antifouling

Ons schip het in het mineraalwater ligt krijgt te produceren betreffende aangroei aangaande korte organismen, mosselen en algen met de romp met het schip. Dit mag daar onschuldig uitzien, maar tezamen vormen die organismen een grote massa.

Het gaat om een oppervlakte aangaande ongeveer 17m2. Daar kan zijn een stroomvoorziening aanwezig. Het betreft ons polyester romp en een schroef kan zijn met roestvrij staal. Op een werf waar deze meteen staat is gemakkelijk teneinde de boot heen te lopen en er bestaan geen moeilijk te bereiken segmenten.”

Mag zowel vanwege zoet, zout en brak water worden aangewend. Ook op deze plaats geldt dat die niet bestemd kan zijn vanwege aluminium, daar deze antifouling op fundering van koper is. Wegens het prima resultaat wordt aanbevolen 2 lagen aan te leveren. Beschikbaar in vier meerdere tinten: zwart, licht- en donkerblauw en rood.

De belangrijkste onderverdeling is die in zoet en zout. Maar daar zijn we er niet mee. Tevens de watertemperatuur, de hoeveelheid zonneschijn, de stroming en lozingen betreffende zoet- naar zoutwater kunnen een essentiele rol ravotten.

Breng op de boeg en de waterlijn een extra laag antifouling aan, deze delen met dit onderwaterschip beschikken over dit meeste te lijden.

Wanneer je beseft wat voor antifouling er meteen op je boot zit mag je beslissen welke antifouling benodigd kan zijn. Wij raden zachte antifouling met voor langzaam varende schepen, tot 25 knopen.

Wanneer de onderwaterschip niet kan zijn voorzien betreffende antifouling dan gaat er aangroei regio vinden over algen en overige organismes.

Vooral als dit jaargetijde alweer zal beginnen wensen veel booteigenaren ons nieuwe laag laten aanbrengen. Het is ons vrij standaardklus voor jachtschilders. Dus kan dit over dit doorgaans voor een schappelijke verkoopprijs.

Daarnaast bestaan er bleken welke niet gebaseerd zijn op de werking betreffende giftige stoffen. De voornaamste categorie daarin zijn de zogeheten fouling release of ook wel “non-stick” coatings op fundering betreffende siliconen-bindmiddelen.

Als de boot uit het water wordt gehaald dien hij worden schoongespoten betreffende ons hogedrukspuit teneinde al die aangroei te verminderen. Loszittende antifouling mag met ons verfschraper geraken verwijderd. Veelal mag een bestaande antifouling betreffende ons soortgelijk product worden overgeschilderd maar in geval betreffende twijfel of een nieuw product wel op de bestaande lagen kan worden website gebruikt is het lekkerder teneinde een antifoulingprimer mits tussenlaag te benutten.

Het is ons hele dunne en harde antifouling, die louter betreffende zichzelf overgeschilderd kan worden. Die variant gaat verder niet behandeld geraken in dit artikel.

Antifouling wordt aangewend om dit onderwaterschip te beschermen tegen aangroei. Een regels voor dit behandeling van antifouling geraken door een overheid dikwijls vriendelijk. Onze collegas zijn altijd op een hoogte zodat wij een passend raadgeving kunnen melden voor de schip.

In gebieden betreffende sterke aangroei kan zijn tenminste één hele laag nodig. Antifouling is een speciale verf die op dit onderwaterschip wordt gebruikt tegen de aangroei aangaande fouling. Fouling is de ongewenste aangroei van mosselen en algen tussen een waterspiegel op een scheepsromp. Daar het wenselijk is om dit te voorkomen kan zijn dit met te adviseren verder de schip betreffende antifouling te bewerken.

Alle verf verminderen kan zijn mogelijk via een boot te laten stralen, maar kunt u dan ook tevens gemakkelijk alleen met een Tercoo roterende straler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *